Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Március 10. 07:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Titokban készült szexvideó a sztárról

Titokban készült szexvideó a sztárról

A híres birkózónak készült szexvideót akar kiadni egy pornócég. A sztár azt állítja: nem is tudott arról, hogy videóra veszik őt és partnerét.

A híres pankrátorról és valóságshow-sztárról, Hulk Hoganről készült házi szexvideót akar piacra dobni a világ egyik legnagyobb pornófilm-forgalmazó cége. Akik eddig látták a szemcsés képsorokat, azok mind egybehangzóan állítják, hogy valóban a híresség látható rajtuk, és ezt ő maga sem tagadja, a videó feltűnése miatt azonban nagyon felbőszült, elmondása szerint ugyanis az a tudta nélkül készült. A pankrátor ügyvédje ennek megfelelően már meg is fenyegette a kiadót, hogy minden szükséges lépést megtesznek a film letiltása érdekében, és felelősségre is vonják az illetékeseket.

A képsorokon egyébként Hogan nem a volt, és nem is a mostani felesége, hanem egy ismeretlen barna hajú nő társaságában látható. A videót ismerők szerint azonban az igazi érdekesség nem ez, hanem az, hogy amikor a keménykötésű sztár levetkőzik, egyértelműen kiderül, hogy tangában szokott napozni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.