Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Március 29. 13:28, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Tíz horgász versengett az évadnyitón

Tíz horgász versengett az évadnyitón

Az óraátállítás miatti korai időpont és a fagypont körüli hőmérséklet sokakat elriasztott attól, hogy benevezzenek március 25-én a Dombóvári Városi Horgászegyesület évadnyitó halfogó versenyére.

A Tüskei-tónál az elmúlt napokban a hidegre fordult időjárás ellenére számos méretes ponty akadt a pecások horgaira. Ebben reménykedett az a tíz nevező is, aki a meleg ágyból hajnalban kibújva otthonában összepakolta a horgászáshoz szükséges kellékeit és a zimankóban is elkezdte az állóvíz partján a megmérettetésre való felkészülést. Összeszerelte a botját, ellenőrizte a zsinórját, felkötötte az úszóját és a horgát, előkészítette a csalit, majd a vetélkedés kezdetét jelző dudaszó elhangzása után négy órán át azon munkálkodott, hogy minél több és nagyobb halat fogjon.
A mérlegelésnél kiderült, hogy a mezőny élén Tamás Zsolt végzett 6260 grammos teljesítménnyel, a második helyet Csullag Norbert szerezte meg, harmadikként pedig Varga Róbert zárta a megmérettetést. A legnagyobb halért járó serleget a verseny győztese vihette haza egy 2900 grammos ponty partra emeléséért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 19. 16:25, csütörtök | Helyi

Dombóvári győztese van a CineFest Filmfesztivál diákfilm pályázatának

A 20. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik díjazottja a dombóvári Juhász Barnabás.

2024. Szeptember 18. 09:56, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Szeptember 17. 13:17, kedd | Helyi

Két baleset is történt Kapospula és Attala között pár nap alatt

Mindkét esetben súlyos sérülés történt.

2024. Szeptember 16. 11:00, hétfő | Helyi

Fekete István Múzeum – A hónap műtárgya

Szeptember hónap műtárgyának az író egy eddig ismeretlen kéziratát választották. Fekete István Vadászat Magyarországon című írása az Amnesztia, vegyes kézirat kötetben található meg.