Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2012. Március 17. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: OrientPress

Tizenhárom embert állított elő a rendőrség a március 15-i rendezvényeken

Tizenhárom embert állított elő a rendőrség a március 15-i rendezvényeken

Tizenhárom embert állított elő a Budapesti Rendőr-főkapitányság a fővárosi rendezvények helyszíneiről - közölte a rendőrség.

A közlemény szerint tíz embert állítottak elő garázdaság, egyet rendzavarás szabálysértése, egyet közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés, további egy embert pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt. Egy emberrel szemben pedig gyülekezési joggal való visszaélés miatt kezdeményeznek szabálysértési eljárást.

A közlemény szerint 'a március 15-i rendezvényeket a rendőrség a szükséges erőkkel, eszközökkel biztosította'.

A BRFK szabálysértési eljárást kezdeményez a felelősökkel szemben a Bank Centernél történtekkel összefüggésben. Horváth Katalin Fanni további részleteket egyelőre nem közölt, így egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen szabálysértési eljárás indulhat és hány fővel szemben.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.