Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2021. Augusztus 14. 08:47, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Újból elhalasztják a Venom 2 bemutatóját

Újból elhalasztják a Venom 2 bemutatóját

A filmbemutatók őszi hollywoodi szezonját is befolyásolja a koronavírus delta variánsának amerikai terjedése: ismét elhalasztja a Sony Pictures a Venom 2. - Vérontó című film bemutatóját.

A Tom Hardy főszereplésével készült akciófilm amerikai premierjét október 15-én tartják.

Korábban többször elhalasztották már a bemutatót a járvány miatt, a legutóbbi időpont szeptember 24. volt - írja a Variety.com.

Az ismételt halasztás oka, hogy a koronavírusnak a korábbinál jóval fertőzőbb delta variánsa miatt jelentősen megnövekedett a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, ami csökkentette az emberek moziba járási kedvét. A National Research Group közvéleménykutató legutóbbi felmérése szerint a mozilátogatók 67 százaléka érzi "nagyon, vagy valamennyire komfortosnak" a multiplexek látogatását - ez 14 százalékos csökkenés az egy hónappal korábbi számokhoz képest.

Az első Venom-film hatalmas sikert aratott, világszerte 855 millió dolláros (265,6 milliárd forintos) bevételt hozott. A második részben a főszereplő Tom Hardy mellett olyan sztárok kaptak szerepet, mint Woody Harrelson, Michelle Williams, Reid Scott és Naomie Harris.

Az elmúlt héten a Paramount Pictures jelentette be, hogy elhalasztja a Clifford, a nagy piros kutya című családi animáció bemutatóját a delta variáns miatt.

A két filmben közös, hogy mindkettő esetében kizárólag mozis bemutatót terveztek a készítők.

Címkék: bemutató, film, mozi, venom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.