Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Augusztus 30. 15:25, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI/police.hu

Újra járható az M7-es autópálya a tömegbaleset után - FOTÓK

Újra járható az M7-es autópálya a tömegbaleset után - FOTÓK

Zavartalan a forgalom az M7-es autópályán Siófoknál, ahol csütörtök délelőtt kilenc jármű ütközött össze, ezért lezárták a sztráda Nagykanizsa felé vezető oldalát

- közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság délután a rendőrség honlapján. A police.hu-n megjelent közleményben felidézték: az autópálya 102-es kilométerénél, eddig tisztázatlan körülmények között történt a baleset, amelynek az első adatok alapján egy súlyos és hét könnyebb sérültje van.

A forgalom jelenleg zavartalan az érintett útszakaszon.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint ráfutásos baleset történt, amelyben egy murvát szállító kamion, egy kisteherautó, két kisbusz és öt kocsi ütközött össze. A tűzoltók befejezték a műszaki mentést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.

2024. Október 04. 07:45, péntek | Belföld

Szárazabbra fordul az idő október első hétvégéjén

2024. Október 04. 07:44, péntek | Belföld

Szijjártó Péter : Németország budapesti nagykövete súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe

Németország budapesti nagykövete tegnapi beszédében hazánk szuverenitását sértő módon, súlyosan beavatkozott Magyarország belügyeibe - írta a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Október 04. 07:43, péntek | Belföld

Elindult a Digitális Állampolgárság Program

A kormány elindította a Digitális Állampolgárság Programot, amellyel - többek között - már mobiltelefonon is lehetséges személyazonosságot igazolni