Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2017. Június 26. 07:26, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Várakozáson alul nyitott a Transformers ötödik része

Várakozáson alul nyitott a Transformers ötödik része

A kasszasikerlista élén, de várakozáson alul nyitott a Transformers széria ötödik filmje.

Az utolsó lovag, forgalmazása első - ötnapos - hétvégéjén iparági becslések szerint 69,1 millió dollárt (19 milliárd forintot) forgalmazott Észak-Amerika 4069 mozijában.

A 217 millió dollár költségvetésű film azonban hatalmas siker Kínában, ahol 123,4 millió dollár értékben váltottak rá jegyet a nézők.

A Paramount stúdió és a Hasbro alakváltó óriásrobotokról szóló sorozatának ötödik részétől többet vártak, különösen annak fényében, hogy Michael Bay filmrendező előző alkotása, a Transformers - A kihalás kora hozta a legnagyobb kasszasikert 2014-ben, a sorozat negyedik filmje 1,087 milliárd dollárt forgalmazott világszerte, igaz sikerét a kínai nézők hatalmas érdeklődésének köszönhette.

A mozis toplista második helyén június utolsó hétvégéjén a Wonder Women végzett, a negyedik hete futó film újabb 25,2 millió dollárt forgalmazott, amivel 318,4 millió dollárra növelte a hazai bevételeit.

A Verdák harmadik része, a Disney és a Pixar stúdió filmje is 25 millió dollárt keresett a bemutatója utáni második hétvégén, amivel átlépi a 100 millió dolláros forgalmazást az észak-amerikai mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.