Városlista
2024. július 11, csütörtök - Nóra, Lili

Hírek

2012. Május 05. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Tombol a lottóláz idehaza, hiszen a hónapok óta tartó halmozódás eredményeként hárommilliárd forintot kaszálhat az, aki egyedüliként eltalálja mind az öt számot. Varnus Xaver ennek ellenére sem lottózik.

- Soha életemben nem vettem még lottószelvényt, mert olyan érzésem van, mindegyiknek a hátulján ott van láthatatlan betűkkel: bárki nyerhet, csak te nem! Persze ekkora nyeremény idején nekem is eszembe jut a játék, de nem azzal, hogy most beszaladok valahova töltögetni, hanem ellenkezőleg. Rágondolok, milyen lenne négyet eltalálni az ötből, és arra jutok, hogy agyvérzést kapnék. Úgy vélem, megóvom a közönségemet attól, hogy korán elhalálozzak, ha kerülöm a kísértést.

Van egy dunántúli étterem, ahol a számla mellé három dobókockát hoz a pincér, és ha mindhármon ugyanaz a szám jön ki, a vendég számlája semmis. Egy alkalommal nagyszámú vendégséget rendeztem ott, és a végén kidobtam a 6-6-5 kombinációt. Na, azóta nem is próbálkozom! - mesélte a Star magazinnak Varnus Xaver világhírű orgonaművész.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz

2024. Július 10. 07:52, szerda | Bulvár

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben

Medvetámadásban életét vesztette egy fiatal nő a romániai Bucsecs-hegységben kedden.

2024. Július 08. 07:59, hétfő | Bulvár

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők

Levelet kaptak Orbán Viktortól az érettségizők, amelyben a miniszterelnök gratulált jól megérdemelt bizonyítványukhoz és hangsúlyozta, Magyarország számít a fiatalokra - írta a Magyar Nemzet online (MNO) vasárnap.