Városlista
2024. július 6, szombat - Csaba

Hírek

2017. Szeptember 25. 05:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Verekedés után szándékos gázolás – Emberölési kísérlet Letkésen

Verekedés után szándékos gázolás – Emberölési kísérlet Letkésen

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon egy ipolydamásdi férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a 24 éves gyanúsított két nagymarosi társával, egy 20 éves és egy 26 éves férfival vasárnap hajnalban jelent meg egy letkési rendezvényen, ahol bántalmaztak egy biztonsági feladatokat ellátó 46 éves férfit. Ezt követően a három férfi közül ketten kocsival kíséreltek meg elmenekülni a helyszínről, ennek során az ipolydamásdi férfi, aki a járművet vezette, megpróbálta elütni az előzőleg bántalmazott személyt, majd egy 48 éves férfit el is gázolt az autóval, aki az elsődleges adatok szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az autóban tartózkodó két férfit, valamint harmadik társukat a helyszínen lévők tartották vissza a rendőrjárőr kiérkezéséig.

Mindhármukat előállították, az ipolydamásdi férfit emberölés bűntett kísérlete, testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a két másik férfit testi sértés bűntett kísérlete és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A 24 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására, társai szabadlábon védekeznek az eljárás jelenlegi szakaszában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:51, péntek | Kék hírek

Idén már több mint 800 alkalommal riasztották a tűzszerészeket

Idén több mint 800, robbanótesttel kapcsolatos rendőrségi bejelentés érkezett a tűzszerészekhez, ezek közül 150-nél is több eset igényelt azonnali intézkedést -

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében