Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2016. Január 09. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata

Visszafordult a Ryanair London-Budapest járata

Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata - tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t. A járat utasai azóta megérkeztek a Liszt Ferenc-repülőtérre.

Keszy-Harmath Zoltán - aki maga is pilóta - elmondta, hogy a Boeing 737-es a menetrend szerint 11.45-kor elindult London-Stanstedről, majd a francia partoknál visszafordult. Az utasok a londoni Stansted repülőtéren vártak új gépre.

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a Ryanair tájékoztatása alapján azt közölte az MTI-vel, hogy a gép - amely 15.10-kor érkezett volna Budapestre - műszaki okok miatt fordult vissza.

A Budapest Airport interneten közzétett járatinformációja szerint az érintett járat 17 óra 41 perckor leszállt Ferihegyen.

A Ryanair diszkont légitársaság az MTI megkeresésére közölte, egy lehetséges kisebb műszaki problémát jelző figyelmeztetőfény gyulladt ki a pilótafülkében, ezért fordult vissza a gép. Az utasokat a további késés elkerülése érdekében szállították át egy helyettesítő járatra - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket